Λουτρά Αγίας Παρασκεύης

Λουτρά Αγίας Παρασκεύης

ΛΟΥΤΡΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ & SPA

Ο οικισμός Λουτρά που αποτελείται κυρίως από παραθεριστικές κατοικίες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία. Οι κάτοικοι που διαμένουν μόνιμα στα Λουτρά ασχολούνται κυρίως με την αλιεία, τη μελισσοκομία, την καλλιέργεια της ελιάς και τον τουρισμό. Ο οικισμός πήρε το όνομά του από τις ιαματικές πηγές που φημίζονται για τις σπάνιες θεραπευτικές τους ιδιότητες. Η πηγή ανακαλύφθηκε από κάποιον γεωργό που έψαχνε να βρει θειάφι για να ραντίσει τα αμπέλια του. Μετά το τέλος του πολέμου ανατίναξαν τα βράχια με δυναμίτη και ξεπήδησε το υδροθειούχο νερό θερμοκρασίας 39 o C από το ηφαίστειο όπου δημιουργήθηκε η νέα Θερμοπηγή. Αρχικά ονομάστηκε Αγίου Νικολάου και μετέπειτα Αγίας Παρασκευής.
Στην αρχή δημιουργήθηκε ένα μικρό παράπηγμα με δύο αίθουσες και το 2000 χτίστηκε το νέο υπερσύγχρονο κτίριο. Έτσι αναπτύχθηκε μια μικρή Λουτρόπολη, η πηγή αφιερώθηκε στην χάρη της Ζωοδόχου πηγής κι ανακατασκευάστηκε το εκκλησάκι της. Το υπερσύγχρονο υδροθεραπευτήριο (SPA) φημίζεται για τις σπάνιες θεραπευτικές του ιδιότητες και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Με πισίνες, σάουνες, χαμάμ, κατεωνιστήρες, υδρομασάζ, ατομικά και ομαδικά. Για θεραπεία και αναζωογόνηση. Για τον σύγχρονο άνθρωπο ο οποίος εργάζεται, κινείται μόνιμα σε γοργούς ρυθμούς και κουράζεται, προσφέρει τέλεια χαλάρωση σε ένα υπέροχο περιβάλλον με ιατρική υποστήριξη. Το νερό των πηγών ενδείκνυται για πολλές παθήσεις όπως οστών, αρθρώσεων, μυών και δερματικές παθήσεις.

Πάνω στα βράχια, σε ένα μαγευτικό περιβάλλον στη Κασσάνδρα Χαλκιδικής, με θεά το Αιγαίο Πέλαγος γεννήθηκε το υπερσύγχρονο υδρο-θεραπευτήριο (spa) της Αγίας Παρασκευής.

Yπηρεσίες και Παροχές
Πισίνα Εξωτερική (ιαματικό θαλασσινό νερό)
Πισίνα Εσωτερική (ιαματικό θαλασσινό νερό)
Ατομικές μπανιέρες
Καταιωνιστήρες
Υδρομασάζ
Σάουνα
Χαμάμ
Μασάζ – Φυσιοθεραπεία
Πολυθρόνες Μασάζ
Ναυαγοσώστης
Ιατρική Υποστήριξη
Έμπειρο Προσωπικό
Αναψυκτήριο – Café bar
Γυμναστήριο

Συστατικά Νερού
Νερό μεταλλικό υπερτονικό
Μεσόθερμο 34,5-36.0 οC
Ισχυρά χλωριονατριούχο(NaCl)
Βρωμιούχο (Br)
Βοριούχο (B)
Όξινο (Ph 6.2)
Καλιούχο (K)
Ισχυρά θειούχο(H2S)

www.000webhost.com